Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Wauw gefeliciteerd jullie gaan trouwen!! Om jullie perfecte dag compleet te maken mag een bruidstaart of sweet table natuurlijk niet ontbreken.
Elke bruidstaart is een uniek op maat gemaakte taart.

Door in gesprek te gaan en te luisteren naar jullie ideeën en wensen komen we samen op een uniek ontwerp voor jullie bruidstaart. De smaak van de bruidstaart is net zo belangrijk als het uiterlijk van de taart. Het leukste aan een bruidstaart uitzoeken is natuurlijk het proeven van verschillende vullingen voor in de taart. Door te werken met alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen, unieke recepten, huisgemaakte jams en veel passie is elke bruidstaart een genot om naar te kijken en om op te eten.

Willen jullie liever genieten van een tafel vol met kleine zoetigheden? Dan is een sweet table voor jullie perfect. Verschillende mini gebakjes, macarons, cake pops, cup cakes, dessert in glas of gepersonaliseerde koekjes en ga zo maar door. Er zijn veel mogelijkheden om een tafel vol lekkers te creëren. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen of wil je een afspraak inplannen voor een ontwerp en proeverij bespreking. Laat hieronder een bericht achter en ik stuur je geheel vrijblijvend de brochure toe.

Inspiraties

Trouwen in Brabant

Drip en Janneke is sinds 2022 aangesloten bij Trouwen in Brabant. Een inspiratieplatform dat zich specialiseert in Trouwen in Brabant.

Samen met andere bruiloft gerelateerde leveranciers zorgen wij voor de mooiste dag van je leven. Op het platform vind je onder andere een overzicht van bruidsfotografen, trouwlocaties en stylisten.

Drip en Janneke staat er natuurlijk tussen voor de bruidstaarten. Bekijk de pagina van Drip en Janneke en laat je inspireren.

Meer informatie? Ik help je graag!

0
Winkelwagen